Close Menu

Referenties

Ik heb opdrachten uitgevoerd voor o.a.:

 • NBPO
 • Ymere
 • 1 Uur.nu
 • Mackaay ICT Services 
 • Habeko
 • SSW Woonstichting
 • Crucell
 • Saffier de Residentie
 • FAB Groep
 • Woonwaard
 • Amsta
 • Hogeschool Rotterdam
 • Tempo Team
 • CNV
 • Clusius College
 • Crucell
 • Rai
 • Programma A&I
 • Provincie Flevoland
 • LUMC
 • Reisorganisatie
 • Powerflex
 • Rochdale
 • ICM
 • Abbott
 • Gemeente Haarlemmermeer
 • Erasmus Universiteit
 • DWR
 • Randstad

Opdrachtgevers

'Na mijn burn-out was ik op zoek naar meer structuur in mijn werk. Via mijn manager bij Petra terecht gekomen. Al snel bleek dat de oorzaak en het gevolg niet bij mijn werk lag maar meer in mijn persoon zit. Dit inzicht heeft mij enorm geholpen in het vinden naar (werk)geluk. Ik zat niet meer op mijn plek en heb inmiddels een nieuwe baan gevonden. Zonder de hulp van Petra had ik deze stap misschien niet durven zetten!'

Carola Woonconsulent

Ik heb de timemanagement training als heel positief ervaren. Wat ik heel fijn vond is dat Petra meteen op de situatie kon inspelen die ik had voorgelegd. Ook de tips en de tricks waren van harte welkom. Ik zou deze training zeker aan een ieder aanraden die een helpende hand kan gebruiken.

Denise Financieel Medewerker

"In eerste instantie was ik sceptisch over de aanpak en dan ook nog digitaal binnen drie sessies. Van die twijfel was ik snel af. Er is veel tijd besteed aan wat ik persoonlijk nodig had, dat gaf mij een goed gevoel. Na mijn eerste sessie merkte ik, dat ik al meer inzicht en controle had op mijn workflow. Daarom heb ik een aantal collega's geadviseerd om gebruik te maken van haar diensten. Persoonlijk vind ik dat elke nieuwe werknemer coachingsessies zou moeten hebben."

Marchia Consulent

"Wil je aan jezelf werken en heb je bepaalde doelen maar weet je niet hoe deze te behalen? Dan is een coachingsgesprek aan te raden. Je kan uitleggen waar je tegenaan loopt, zonder veroordeling.

Petra laat je nadenken en geeft adviezen die je zelf (ook in je dagelijks leven) kan toepassen en je eigen kan maken."

Bram Individueel Traject Begeleider

Je krijgt een hele andere kijk op de manier hoe je in het leven staat. Het kan allemaal beter als je rust vindt in lichaam en geest tijdens je werk maar ook prive!

Jos Complexbeheerder

"Het is fantastisch om te ervaren hoe je zo anders om kan gaan met de mensen om je heen.
Hoe ik dingen heb losgelaten. Ik ben er nog niet maar het gaat wel veel makkelijker.
Zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen!"

Leonie Directeur

"Petra voelde perfect aan waar de oplossing voor mijn hulpvraag lag. De aanpak werd compleet afgestemd op mijn tempo en manier van leren. 
Tijdens de coaching heb ik verder kunnen ontwikkelen dan ik zelf had durven hopen en heb ik handvatten ontvangen waardoor ik in de toekomst nog verder kan groeien."

Casper Helpdeskmedewerker / systeembeheerder

Ik had weinig zelfvertrouwen, vond iedereen beter dan ik zelf. Totdat het echt fout ging en ik thuis kwam te zitten. Ik kreeg coaching van Petra en dat heeft mij er bovenop geholpen en meer. Ik heb nu zelfvertrouwen, sta voor wat ik doe, geen onzekerheid meer. 

Petra gaat recht door zee, geen vage dingen, gewoon waar het om gaat. Psychologen hebben mij hier nooit mee kunnen helpen, Petra wel.

Hanneke Management Secretaresse

‘Het fijne van de training met Petra is dat er een mooie combinatie is van technische uitleg en daarna direct aan de slag gaan. Ze kijkt goed of het voor jou werkbaar is.'

Mike Sociaal Wijkbeheerder

"Petra heeft mij in een paar sessies praktische handvatten aangereikt om mijn leerdoel te bereiken. De nieuwe inzichten heb ik inmiddels al een paar keer met succes toegepast. Dus wat mij betreft was dit een effectief coachingstraject."

Sandra Projectleider

'Petra is in staat in een aantal sessies de werk efficiency op een prettige manier te verbeteren door waardevolle tips te geven met betrekking tot time management.'

Wichard Finance

'Petra is een betrokken persoon die goed aanvoelt wat je precies nodig hebt. Ze zorgt er voor dat je op een positieve manier inzicht krijgt in zaken waar je moeite mee hebt en geeft duidelijke handreikingen waar je in de praktijk echt iets aan hebt.
Ik heb er veel aan gehad zowel op organisatorisch als op persoonlijk niveau.
Pertra is ook gewoon een heel fijn mens die oprecht geïnteresseerd is in mensen.'

Maria

"Petra is erg betrokken. Ze wist de juiste knelpunten te benoemen. De oefeningen waren effectief en hebben mij meer inzicht gegeven in mijn eigen handelen. Ik ben erg tevreden!"

Marita Accountmanager

"Wij zijn onder de indruk hoe snel Petra ´zaken doorziet´en na acht jaar samenwerking dachten we volledig open te communiceren op ons secretariaat.
Maar, er bleek toch nog verduidelijking nodig! Petra voelt ´vertrouwd´en niets wat je vertelt is ´vreemd´.
We waren verbaasd over hoe ´kleine´ tips uitwerken: die lege inbox, jongens wat een effect heeft dat!
Heel hartelijk dank."

Marion Secretaresse

“Door de bijzondere vragen heeft Petra mij laten inzien wat mijn kwaliteiten en drijfveren zijn.
Het meer inzetten van mijn kwaliteiten en leiderschap hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn doel heb bereikt!”  
 

Jolanda Ondernemer

"Petra is een fijn mens om coaching van te krijgen. Zij komt  "echt" over in haar aanpak. Werkt  NLP theorieën en werkvormen in haar coachingsvormen uit op een manier die bij je past.
Zij schat heel goed het niveau in waarop ik gecoached moest worden. Haar geïnteresseerdheid in mij als mens is prettig en daarbij zeker niet van opdringerige aard."
 

Jeroen Manager

'De coaching van Petra heb ik als prettig ervaren en heeft zeker een toegevoegde waarde in mijn complexe functie. Kalmte en rust maakt het werk niet alleen prettig voor mijzelf, ook voor mijn collega's!'

Chantal

"Ik beveel Petra Bosch van harte aan, je krijgt tools en handvatten waarmee je jezelf weer verder kan ontplooien en ontwikkelen.'
 

Annelies Medewerker nazorg

"Afgelopen periode heeft onze afdeling gebruik gemaakt van coaching Time Management.
Door Petra haar persoonlijke aanpak heeft elke medewerker zijn-haar eigen persoonlijke skills verbeterd en wordt er ook beter gebruik gemaakt van outlook, prioritering en takenpakket."

Dennis Manager

"Met Petra heb ik stap voor stap, door middel van gerichte oefeningen, de kern van mijn knelpunten ontdekt.
Het werd mij duidelijk hoe ik het negatieve kon ombuigen in het positieve. Ik heb het coachtraject al enige tijd geleden afgerond en merk en voel nog altijd duidelijk verschil. 
Ik ben rustiger, voel mij zekerder en ben positiever ingesteld. Ook uit mijn directe omgeving krijg ik dit teruggekoppeld.
Dat vind ik nog steeds een groot compliment naar mijzelf en ook aan Petra."

Carina HR manager

"Petra is een geweldige coach. Ze is rustig, duidelijk, weet knelpunten te benoemen, geeft zicht op werk en geeft vertrouwen in eigen kunnen.
Het maakt dat ik sterker ben geworden, weet waar ik sta en met plezier naar mijn werk ga."

Ciska Secretaresse

"Ik ben erg blij dat ik deze individuele training heb gevolgd, waardoor ik beter kan omgaan met ´information overload´ op mijn werk.
Ik vond je erg prettig in de omgang, wat natuurlijk ook weer erg prettig (samen) werkt.'"

Jeroen Adviseur

"Ik ben onder de indruk van hoe snel Petra ´zaken´ doorziet.
Petra geeft ieder teamlid vertrouwen en haar grote mate van persoonlijke betrokkenheid heeft ons geholpen ons team naar een hoger niveau te brengen.
Wat een effect heeft deze teamcoaching gebracht!"

Chris teamleider

"Ik heb al eerder een coachtraject gevolgd bij Petra. Het geeft mij een positieve vibe en altijd weer nieuwe inzichten."

Irene

'Petra heeft tijdens de training mijn bottlenecks in beeld gebracht en inzichtelijk gemaakt waar en hoe ik de juiste prioriteiten kan stellen voor een rustig, overzichtelijk en vooral behapbaar werkklimaat en ritme. Efficiency met rust.
Door de opdrachten, bewustwording en tools kan ik nu goed aan wat eerder moeizaam ging. Tevreden!'

Marcel

De persoonlijke betrokkenheid van Petra is geweldig. Tijdens het intake gesprek werd er goed geluisterd naar mijn situatie waardoor ze makkelijk een plan kon bedenken om mij efficiënter te laten werken.

Anoniem

"Ik heb de sessies als erg leerzaam en positief ervaren. Het is voor mij echt het steuntje in de rug die ik nodig had om gestructureerder te gaan werken en dit ook te blijven doen.
Ik ben erg tevreden!"

Rob IT Consultant

"Door haar persoonlijke benadering, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen, voel je je bij Petra snel op je gemak. Ze heeft mij zowel op privé als op werkvlak nieuwe inzichten gegeven en mij hiermee enorm op weg geholpen. Ik heb Petra leren kennen als een oprechte, rustige, integere coach die snel tot de kern komt."

Floor Accountmanager

"Door de heldere uitleg van Petra heb ik weer grip gekregen op mijn mailbox. Hierdoor ben ik in staat om effectiever te werken. Door haar persoonlijke benadering maakt ze écht het verschil. De tips & trics gebruik ik niet alleen op kantoor maar inmiddels ook thuis!"

Claudia Consulent Klachten en Procesverbetering

"Ik heb Petra ervaren als een rustig, aandachtig en bekwaam persoon.
Petra heeft goede en relevante tips gegeven tijdens de training Effectief Werken."

Thomas Accountmanager