wie is petra

━━━━

Petra Bosch

De betekenis van mijn naam zegt al veel over mij
Wikipedia: Het is de vrouwelijke vorm van Petrus, wat is afgeleid van het Griekse Petra, wat “rots” betekent.
De naam verwijst dan naar vastheid en betrouwbaarheid.

Wie ben ik: 

Geboren in 1968, dochter, zus, getrouwd met Leo, sportmaatje, vriendin;
Levensgenieter, reiziger, enthousiast en sportief; 
Amsterdamse wonend en werkend in Badhoevedorp; 
Ondernemer, begeleider in persoonlijke en professionele ontwikkeling;  
Betrouwbaar, weet mensen te motiveren en inspireren; 
Nieuwsgierig, thee-liefhebber en wie weet binnenkort jouw gesprekspartner.

In 2000 ben ik gestart als zelfstandige. Na 12,5 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als directiesecretaresse koos ik er voor het roer om te gooien en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Inmiddels kan ik putten uit meer dan 15 jaar coach- en trainers ervaring.

Vanzelfsprekend neem ik mijn vak serieus en blijf ik mij ontwikkelen. Ik ben opgeleid tot Professional Organizer en heb de trainingen NLP Practitioner, Master, Coach en Trainer, Oplossingsgericht Werken, Systemisch werk en Mindfullness gevolgd.

foto-4b.ff7a61

Mijn motto is:

                              ‘Je hebt niet altijd invloed op wat er om je heen gebeurt, je hebt wel zelf de keuze hoe je er mee omgaat.                                                                     Dus pak de regie en kies voor je (werk) geluk. Want wil je het leven ten volle leven, dan heb je er wel voor te gaan en te gaan staan!’


Carpe Diem – Pluk de dag!

COACHING

Tevreden klant

“Ik voel mij weer krachtig en heb een beter zicht op wat ik in de toekomst wil.
Het is geen warboel meer in mijn hoofd, sta positiever in het leven en kan de dingen
die op mijn pad komen nemen zoals ze zijn.
Ik geef mijzelf en het leven het cijfer 9!”

Tamara Communicatie Adviseur, Uitzendorganisatie

WERKSTRESS - BURNOUT

Tevreden klant

“Petra heeft mij inzicht gegeven in mijn valkuil; ik werkte lange tijd te hard waardoor ik chronisch vermoeid ben geworden. Door tijdens onze gesprekken te kijken naar mijn stressfactoren, levensstijl en werkproces kan ik nu zeggen dat ik veel meer rust, focus en energie heb”

Mike Teamleider, Financiele Dienstverlening

TRAINING TIMEMANAGEMENT

Tevreden klant

“Ik kan deze persoonlijke training zeer aanbevelen. Hij is elke euro dubbel en dwars waard! Petra is een zeer integer en plezierig persoon. De training heeft er voor gezorgd dat ik veel meer overzicht heb gekregen op mijn taken, tijd en verantwoordelijkheden.”

 

Anneke Arts, Revalidatiecentrum